Leiligheter i Sommerhotellet

Ønsker du en praktisk og komfortabel overnattingsløsning kan du velge en av våre leiligheter som er av høy standard. Leilighetsanlegget består av totalt 65 leiligheter av ulik størrelse. Bygningene ligger fint  plassert ved Steinkjerelva. Den spesielle arkitekturen gir anlegget en lun atmosfære.

Alle kjøkken har kjøleskap med en egen frysedel, komfyr og er utstyrt med blant annet kaffetrakter, stekepanne, kasseroller, asjetter, glass. Badene er flisbelagte  og  har dusj, egen varmtvannsbereder, store speil og skap for toalettsaker og handklær. Alle leilighetene er utstyrt med sovesofa, bokhylle og skrivebord. To- og treromsleilighetene har eget soverom med dobbeltseng.

I alle leiligheter er det puter og dyner. Du kan leie sengetøy mot et pristillegg (se prisliste). Alle leiligheter må vaskes ut før utsjekking. Alternativt går det an å bestille utvask mot et pristillegg.

Mange par, barnefamilier og arrangementsgjester velger komfortabel overnatting i leiligheter. Trenere og spillere fra de engelske topplagene Arsenal og Blackburn har overnattet i leilighetsanlegget i forbindelse med treningstur og kamper på Guldbergaunet Idrettspark.

Leilighetene brukes som utleie til turister om sommeren i perioden juni-august og som bolig for studenter ved Høgskolen i Nord Trøndelag ellers i året.

Ettromsleilighet

Vi har 16 ettromsleiligheter. Denne typen leiligheter er 25 kvm og egner seg for 2 personer. Den har et kjøkken og kombinert stue og soverom. På kjøkkenet finner du kjøkkenbord og to stoler. I stuen er det garderobeskap, to rammemadrasser og sofagruppe.

Ett-roms leilighet med oppredd seng for to personer.

Det er flislagt bad med dusj i alle leilighetene.

Toromsleilighet

Vi har 7 toromsleiligheter. Toromsleiligheten er 45 kvm og passer godt for 2-4 personer. Leilighetene har eget soverom med tre doble klesskap og en dobbeltseng.  I oppholdsrommet med kjøkken og stue finner du kjøkkenbord med fire stoler og sofagruppe.

Soverom med oppredd dobbeltseng i to-roms leilighet.

Kjøkken i to-roms leilighet.

Treromsleiligheter

Treromsleilighet har kjøkken, stue og to separate soverom med dobbelseng (2 rammemadrasser på 75 cm). I tillegg er det muligheter for å benytte to ekstrasenger. Leilighetens 1. etasje er 45 kvm og størrelsen på hemsen i 2. etasje er 25 kvm. Denne type leilighet passer fint for 4 til 6 personer.

Sofa og kjøkken i tre-roms leilighet med utsikt mot Steinkjerelva.

Kjøkken og stue i tre- roms leilighet.